Waarom naar de mondhygieniste gaan?

Een bezoek aan de mondhygiëniste heeft voor iedereen voordelen. De mondhygiëniste verhelpt bloedend en gevoelig tandvlees, zorgt ervoor dat u een frisse adem heeft en voorkomt extra tandartsbezoeken.

Maak een afspraak

Geen bloedend tandvlees meer

Bloedend tandvlees kan worden veroorzaakt door slechte mondhygiëne. De mondhygiëniste geeft poetsinstructies en behandelt het tandvlees om bloedend tandvlees te verhelpen.

Minder vaak naar de tandarts

Tandvleesproblemen kunnen gebitsklachten veroorzaken. De mondhygiëniste verzorgt uw tandvlees, behandelt tandvleesproblemen en houdt de stand van uw gebit in de gaten. Hierdoor hoeft u minder vaak naar de tandarts.

Een frisse adem

Langdurig last van een slechte adem? Tandvleesontstekingen zijn vaak de achterliggende oorzaak. De mondhygiëniste verhelpt tandvleesontstekingen waardoor u weer een frisse adem krijgt.

Minder gevoelige tanden bij kou/warmte

Soms kan het drinken van een koud of warm drankje of het inademen van koude lucht voor pijn aan tanden en kiezen zorgen. De mondhygiëniste kan u helpen de oorzaak hiervan te achterhalen.

Voordelen

Een bezoek aan de mondhygiëniste heeft voor iedereen voordelen. De mondhygiëniste helpt u met het gezond houden van uw tandvlees en gebit, zowel met behandelingen als met praktische tips die u zelf thuis toe kunt passen.

Mondhygienistenpraktijk Prinsensingel verwelkomt iedere patiënt: van kind tot jongere en volwassene. U kunt ook bij ons terecht als u angst heeft voor de mondhygiëniste. Onze mondhygiënisten hebben speciaal aandacht voor angstige patiënten en passen daarom behandelingen aan op uw behoeften. Zo werken wij samen met u toe naar een goede mondhygiëne en mondgezondheid.

Benieuwd naar hoe onze patiënten onze zorg ervaren? Bekijk dan de video. Zij vertellen u er graag over.

 

Kom in contact met ons voor een gezond gebit!

Geef ons een belletje of stuur ons een mailtje.