Praktijk Lotte Bos

Ik bied u een op maat behandeling, die ervoor zorgt dat uw lichaam weer de optimale hoeveelheden vitamines en mineralen biedt. Met de combinatie van de juiste voeding en supplementen zult u versteld staan, hoe snel u zich vitaler en energieker voelt.Praktijk Lotte Bos

 

Ik bied u een op maat behandeling, die ervoor zorgt dat uw lichaam weer de optimale hoeveelheden vitamines en mineralen biedt. Met de combinatie van de juiste voeding en supplementen zult u versteld staan, hoe snel u zich vitaler en energieker voelt.

Ook kan de therapie preventief ingezet worden om ongemakken te voorkomen en gezondheid te stimuleren.

Deze therapie is wetenschappelijke onderbouwd en aanvullend op de reguliere geneeskunde.

Het lichaam krijgt weer de gelegenheid zichzelf te herstellen en optimaal te functioneren.

“laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding” (Hippocrates)

Onze westerse levensstijl vraagt veel van lichaam en geest. Denk bijvoorbeeld aan stress op het werk, vervuiling, ongezonde voeding en weinig beweging. Miljoenen mensen ontwikkelen hierdoor chronische aandoeningen, welke goed te behandelen zijn met de juiste therapie. Veel voorkomende aandoeningen zijn:

Tekorten of overmatige aanwezigheid van bepaalde voedingsstoffen kunnen veel klachten veroorzaken. Zo kan het zijn dat hormonen en andere stoffen in je lichaam niet meer voldoende aangemaakt worden of niet tijdig afgebroken worden. Of kunnen organen niet meer goed al hun functies uitvoeren, wordt de darmflora aangetast, of gaat het immuunsysteem anders functioneren. Weten wat de oorzaak is van uw klacht is de eerste stap naar de oplossing.

Ik ga graag samen met u aan de slag!

Deel dit blog!

Kom in contact met ons voor een gezond gebit!

Geef ons een belletje of stuur ons een mailtje.