Over ons

Het team van praktijk Prinsensingel bestaat uit vakkundige en ervaren mondhygiënisten en medewerkers. Zij weten wat nodig is voor een goede gezondheid van elke mond.

Maak een afspraak

OVER ONS

Mondhygienistepraktijk Prinsensingel

Praktijk voor mondhygiëne Prinsensingel wordt gerund door eigenaresse Margreet van Nijnatten en haar moeder Marianne, mondhygiënisten Kerstin en Levina en secretaresse Corry. Margreet richtte in 2010, een jaar na het behalen van de titel ‘Master of Health’ na haar studie mondzorgkunde, de praktijk in Roosendaal op.

Haar doel was om een praktijk op te zetten die de best mogelijke mondzorg bood. Tegelijkertijd moest de praktijk altijd aandacht hebben voor de wensen van de patiënt. Inmiddels is de praktijk uitgegroeid tot een plek waar iedere patiënt behandelingen op maat krijgt en zich welkom voelt.

KWALITEIT EN CERTIFICERING

Mondhygienistepraktijk Prinsensingel

Het team van praktijk Prinsensingel bestaat uit vakkundige en ervaren mondhygiënisten en medewerkers. Zij weten wat nodig is voor een goede gezondheid van elke mond. Er wordt gebruik gemaakt van de meest geavanceerde technieken en apparatuur. Door bij- en nascholing blijft het team op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mondzorgkunde.

De hoge kwaliteit van de behandelingen en de service van het team blijkt ook uit het ISO- certificaat van de praktijk. Dit certificaat houdt in dat mondhygiënistenpraktijk Prinsensingel continu onderzoek doet naar de tevredenheid van haar patiënten en haar werkprocessen in een kwaliteitshandboek zijn omschreven. Door het ISO-certificaat blijft de praktijk haar zorg en werkwijze continu verbeteren.

TEAM

Kerstin Schultze

Levina Sweere

Marianne van Nijnatten

Corry Brosens

Kom in contact met ons voor een gezond gebit!

Geef ons een belletje of stuur ons een mailtje.